Nieuwbouw 2016

  • 17 oktober 2016

Op vrijdag 14 oktober werd de Groene Kouter officieel ingehuldigd, in aanwezigheid van minister Hilde Crevits. Een plechtig moment!

Een aantal leerlingen zorgden mee voor een feestelijke opening.


Bron: http://m.kw.knack.be/west-vlaanderen/nieuws/onderwijs-en-jeugd/nieuwe-school-groene-kouter-officieel-geopend-in-zwevegem/article-normal-238723.html

 

  • 5 september 2016
Videoreportage van Scholen van Morgen: "Dit was 1 september... " Op verkenning in de Groene Kouter!
 
 
  • 31 augustus 2016

Op de vooravond van 1 september is de Groene Kouter "zo fier als een gieter" nagenoeg helemaal klaar om straks 145 enthousiaste leerlingen te ontvangen!

 

  •  13 juni 2016

Afgelopen vrijdag 10 juni was een belangrijke dag voor de nieuwe school in de Kouterstraat (huidige Parkvestiging). De leerlingen van het 3de (Kouter en Knokke), 4de, 5de en 6de leerjaar kregen het laatste woord in het kiezen van een nieuwe naam voor de nieuwe school. Het leerlingenparlement heeft de verkiezingsnamiddag in goede banen geleid. Er werd in de tent in het park een verkiezingsbureau opgezet waar de leerlingen hun stem konden uitbrengen. Onder het goedkeurend oog van leerkrachten, directie, Schepen van Onderwijs Johan Rollez en de pers werden de stemmen geteld. Het werd heel spannend, maar met een kleine meerderheid wordt in september de nieuwe school gedoopt onder de naam GROENE KOUTER.

Een grote dank je wel aan iedereen die een voorstel indiende en zijn stem uitbracht. Proficiat aan het leerlingenparlement!

      

 

  • mei 2016

Het begint er op te lijken... 


 

 

Wij kijken uit naar onze nieuwe school ...

Klik hier voor meer info en nieuws over de bouwplannenhttp://zwevegem.scholenvanmorgen.be/

Via deze link worden foto's gedeeld over het verloop van de bouwwerken. Ze worden regelmatig bijgewerkt: KLIK HIER